Saját Otthon Projekt

DULUX szerint az idei év színe a  “Meghitt Fészek"

DULUX szerint az idei év színe a “Meghitt Fészek"

2018. 03. 01. Diamia8

A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 15. éve dolgozza ki az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki közülük az év színét. A nemzetközi szakemberekből álló designer- és színszakértő csapat választása idén a “Meghitt Fészek” elnevezésű barnás-lilás árnyalatra esett.

Általában az év színe a legtöbb esetben nem szokott megfogni, de ez a kellemes árnyalat tényleg jól mutat a falakon. Ráadásul kicsi és nagyobb felületen is tökéletes választás lehet. 

Az idei év színét 4 paletta köré csoportosították: a Meghitt otthon, a Kényeztető otthon, a Hívogató otthon és az Életteli otthon. Minden színcsoport olyan színkombinációk gyűjteménye, amelyek könnyen kezelhetők, és amelyekben a színek harmonikusan „folynak át” egyik árnyalatból a másikba.

A 2018-as év színe mind a négy színcsoport jellegzetességét magán hordozza, és nagyszerűen kifejezi a természetes fa melegségét

cf18_consumer_comforting_peckham_livingroom1_1639-min.jpg

cf18_consumer_comforting_rye_livingroom2_1638-min.jpg

A kiválasztott szín mögött az a elmélet húzódik meg, hogy az életünk azon szakaszaiban, amikor bizonytalanabbnak érezzük a külvilágot nagy szükségünk van arra, hogy legalább az otthonukkal kapcsolatos döntésekben teljesen magabiztosak lehessünk.

Véleményük szerint otthonunknak olyan helynek kell lennie, ahonnan ki tudjuk zárni a külvilág zajait, ahol fejleszthetjük belső értékeinket és feltöltődhetünk. Ehhez pedig szükséges egyet hátralépnünk és lassítanunk a a felgyorsult életvitelünkben.

cf18_consumer_playful_rye_livingroom2_1638-min.jpg

cf18_consumer_playful_slough_bedroom_1638-min.jpg

cf18_consumer_playful_slough_kidsroom_-min.jpg

cf18_press_playful_amsterdam_blankenveld-2335-min.jpg

cf18_consumer_playful_rye_kitchen_1638-min.jpg

cf18_consumer_playful_rye_kidsroom2_1638-min.jpg

cf18_consumer_comforting_slough_livingroom_1638-min.jpg

cf18_consumer_playful_rye_kitchen2_1638-min.jpg

Nektek, hogy tetszik ez az árnyalat?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4613689442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása