Saját Otthon Projekt

A legmenőbb húsvéti tojás idén unikornisos

A legmenőbb húsvéti tojás idén unikornisos

2018. 03. 17. Diamia8

Évek óta töretlenül tart nálunk az unikornis mánia és ez alól a húsvét sem lehet már kivétel. Történt ugyanis, hogy Adrienn- Adiy - képeit nézegettem a Facebook oldalán és megakadt a szemem a tavaly készített unikornisos tojásain. Rögtön fel is vettem vele a kapcsolatot, hogy nekünk is készítsen ilyen cukiságot. 

Szerencsére sikerült neki beszereznie a hozzávalókat és boldog tulajdonosai lettünk az idei év legmenőbb húsvéti tojásainak. Természetesen ez az állítás erősen szubjektív, de ha közvéleménykutatást végeznék a témában, akkor kevés ezzel ellentétes véleményt gyűjthetnék össze. Szerintetek is így van? ;-)

unikornis_tojas.jpg

unikornis_tojas3.jpg

unikornis_tojas1.jpg

unikornis_tojas2.jpg

unikornis_tojas4.jpg

unikornis_tojas6.jpg

unikornis_tojas7.jpg

unikornis_tojas5.jpg

Ha esetleg Ti is szeretnétek ilyen tojásokat, akkor siessetek felvenni a kapcsolatot Adriennel, mert limitált darabszám készült! 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4113727594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csipyke 2018.03.19. 11:12:20

Megcsinálom magam :D
süti beállítások módosítása