Saját Otthon Projekt

Hogyan rendezz be 3 helyiséget ugyanazzal a bútorral?

Hogyan rendezz be 3 helyiséget ugyanazzal a bútorral?

2018. 04. 27. Diamia8

Gondolkodtatok-e már azon, hogy amikor megpillantatok egy adott bútort, akkor különféle helyiségekben hogyan is tudna mutatni? Esetleg a funkcióját be tudná-e tölteni a megszokottól eltérő helyen is?

A magam részéről én sokszor játszom így a különféle berendezési tárgyakkal és bútorokkal is a képzeletemben. Természetesen leginkább olyanokkal szoktam, amelyek valamilyen okból megfognak engem vagy szívesen elfogadnám én is.

Ezen kívül szeretem az olyan multifunkcionális bútorokat, amelyek az életünk változását, a költözéseket és még a stílusváltásokat is követni tudják. Erre pedig a legalkalmasabbak a semleges alapokkal rendelkező darabok, mint amilyen a Butopêa kínálatában található kétszemélyes, retro stílusú fotel    

Kialakítása alapján nyugodtan betervezhetjük akár 3 különböző helységbe és mindenhol megállja majd a helyét. Nem is árulok zsákbamacskát, hanem el is árulom, hogy hova és milyen módon lehet betervezni. ;-)

#Előszoba

Az előszoba köztudottan az a hely, ahova először belépünk és mégis általában a legkevesebb figyelmet fordítjuk rá. Pedig egy hangulatosan kialakított fogadótér segít a reggeli készülődésben és fokozza a hazaérkezés örömét is. 

Ehhez pedig mindenképpen szükségünk olyan helyre, ahova leülhetünk cipőt húzni vagy esetleg várakozhatunk is családtagjainkra. Ugye, hogy egy ilyen fotelen mindez mennyivel kényelmesebb lenne?

Persze komfortérzetünket emelhetjük még egy hangulatos szőnyeggel is, de ne feledkezzünk meg az egyéb tárolók fontosságáról sem, ha rendezett képet szeretnénk mutatni.

the_colorsof_summer_1.jpg

Termékek:  Duplafotel, Levél- és kulcstartó, Szőnyeg, Fonott kosár

#Nappali

Természetesen a legalapvetőbb, ha nappaliba tervezzük be. Ha szerencsés helyzetben vagyunk és nagy a nappalink, akkor egymással szemben kettő is jól mutat és kiegészíthetjük más ülőalkalmatossággal. Ha azonban mini , akkor is jó szolgálatot tesz, mert igazán helytakarékos. 

A dzsungel téma és a zöld szín pedig már egy jó ideje mindenki kedvence, de a saját otthonomban is most mindenhol felbukkan. Szerintem szinte minden otthont feldob ez a minta!

 dzsungel_es_retro_duplafotel_2.jpg

Termékek: Duplafotel, Pálmaleveles szőnyeg, Skandináv állólámpa, Flamingós falikép, Pálmaleveles gyertyák, Flamingós díszpárna, Pálmaleveles díszpárna

#Hálószoba

Nekünk sajnos mini méretű a hálószobánk, mert csak egy nagyméretű ágy, egy gardróbszekrény fér el benne. Titkon pedig minden hölgy azon álmodozik, hogy a hálószobába befér egy kis sarok, ahol lehet olvasgatni vagy csak úgy visszavonulni. Erre ez a kétszemélyes fotel kiválóan alkalmas, hiszen nem túl nagy helyet foglal, de mégis kényelmes. Ha pedig pihe-puha díszpárnával dobjuk fel, akkor még ezt a komfortérzetet is tudjuk fokozni. 

Mindezek mellett nekem a kaktuszos tükör a kedvencem és ha lenne helye nálunk, akkor tutira már a falról mosolyogna vissza. A japán stílusú lámpa azonban tényleg bárhol elfér és totálisan időtálló a stílusa. 

i_just_wanna_go_to_the.jpg

Termékek: Duplafotel, Japán stílusú lámpa, Kaktusz tükör, Műszőrmés párna

Nektek melyik összeállításban tetszett a legjobban a fotel? 

 Ha még több hasonló stílusú bútort szeretnétek látni, akkor kattints a Butopêa oldalára.

 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4113851930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása