Saját Otthon Projekt

Csodásan hangulatos nyaralóház egy svéd szigeten

Csodásan hangulatos nyaralóház egy svéd szigeten

2018. 06. 14. Diamia8

A legtöbb ember vágyik egy saját nyaralóra, ahova nyaranta akár hetekre vagy akár csak hétvégékre elmenekülhet a hétköznapi mókuskerékből és kipihenheti magát a családja vagy barátai mellett távol a világ zajától.

Amíg itthon keveseknek adódik lehetőségük, hogy saját nyaralóval rendelkezzenek akár a Balaton partján vagy egyéb, természeti szépségekben bővelkedő helyeken, addig Észak-Európában ez elég megszokott dolog. Sok embernek van hétvégi háza, nyaralója és a nyári szabadságolásokat rendszerint óriási társasággal töltik ezeken a többnyire vízközeli vagy erdős tájakon.

Ma Gotland-szigetére látogatunk, ahol egy ilyen csodás nyaralóba kukkanthatunk be. A tervezők igyekeztek a házat teljesen a környezethez igazítani, hogy messziről szinte beleolvad környezetébe és közelebb érve csak a medence árulja el, hogy itt bizony emberek szoktak szórakozni.

A ház belül is híven tükrözi a skandináv minimalizmust és letisztultságával segít megszabadulni a civilizációs ártalmaktól. Természetesen mind kint és mind bent a természetes anyagok dominálnak. Egyszerűen varázslatos!

est-living-global-interiors-m-arkitektur-3.jpg

hamra-1.jpg

hamra-13.jpg

est-living-global-interiors-m-arkitektur-10.jpg

hamra-26-768x1101.jpg

Ha mégis azon szerencsés honfitársaink közé tartoztok, akik rendelkeznek Magyarországon bármilyen jellegű nyaralóval vagy hétvégi házzal, esetleg telekkel, akkor érdemes gondoskodni a biztonságáról is. Hiszen itt legtöbbször csak időszakosan tartózkodunk és nem szeretnénk kellemetlen meglepetéssel szembesülni pont akkor, amikor kikapcsolódni szeretnénk.

Az Allianz Online Otthonbiztosítás teljeskörű megoldást nyújt nem csak otthonod, de nyaralód védelmére is. Hiszen már az alapbiztosításban 24 különféle lakásbiztosítási fedezet van és négyféle választható csomagban mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb megoldást, legyen szó akár konyhai berendezések, elektronikai eszközök, vagy a kerti bútorok védelméről.

Így ha a váratlan eseményeket és az otthonunkat ért károkat nem is tudjuk kivédeni, de legalább nyugodtan hajthatjuk fejünket esténként párnánkra, mert nyaralónk és benne az értékeink biztosítva vannak. Márpedig a mostanában jellemző, kiszámíthatatlan viharok és óriási esőzések is tudnának fejtörést okozni... Legyünk előrelátóak és ne várjuk meg, amíg bekövetkezik a katasztrófa!  

hamra-40-768x1101.jpg

hamra-43-768x1101.jpg

hamra-44-768x1101.jpg

est-living-global-interiors-m-arkitektur-2.jpg

hamra-45-1-768x1101.jpg

hamra-47-768x1101.jpg

hamra-46-768x1101.jpg

hamra-42.jpg

hamra-49-714x1024.jpg

hamra-5-1.jpg

Fotós: Emma Jönsson Dysell

Forrás:

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8814039302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása