Saját Otthon Projekt

Gombás ülőke 2.

Gombás ülőke 2.

2012. 02. 02. Diamia8

Már két hete készen vannak a gombás ülőkék, de nem volt kedvem új bejegyzést írni. Ráadásul el is utaztunk, így aztán ma sikerült rávennem magam, hogy bemutassam nektek.

IMG_3780
 
Végül sikerült pöttyös anyagot beszereznem - igaz picik a pöttyök- és vatelint varrattam bele. A gumi miatt könnyen le lehet venni és akár ki is lehet mosni a vatelinnel együtt. Sokkal praktikusabb, mintha az eredeti ötletben található módon készítettem volna el.
 
Kipróbáltuk a kislányommal, de neki még egy picit nagy. Így örült neki:
 
 
 
Nem is baj, hogy nagy még. Így legalább lesz időm kitalálni, hogy milyen eszközzel vágjam körbe a falapokat, amellyel meg szeretnénk alul és felül is erősíteni.
 
 
 
A héten ráveszem magam, hogy felrajzoljam a falra a kosárkás falipolc törzsét és aztán egy nyugodt délután fel is festem.
 
Itt találjátok az előző bejegyzésem.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr764050285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása