Saját Otthon Projekt

Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó! 2. – avagy elkészült a nagy, zöld saláta

Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó! 2. – avagy elkészült a nagy, zöld saláta

2012. 03. 22. Diamia8

Tegnap este végre elkészült a lámpa.  Összességében elmondhatom, hogy ez nem az egyszerűen és gyorsan megvalósítható projektek közé tartozott. A munka azonban ebben az esetben is meghozta a gyümölcsét /vagy zöldségét??/, mert nagyon látványos lámpát sikerült megalkotnunk. Legszívesebben megtartanánk, bár ez nagy belmagasság esetén mutat igazán jól.

 
IMG_4706_k
 
Számokban kifejezve a munkánk:
  • közel 10 méter vetex anyag
  • kb. 8 munkaóra a háromszögek kivágásáért
  • több, mint 600 háromszög
  • három teljes estés program a férjemmel, hogy befejezzük a ragasztást
 
 
Az előző bejegyzésemet ott hagytam abba, hogy elkezdtem sniccerrel kivágni a háromszögeket. Ekkor még álmomban sem gondoltam, hogy ez ilyen sokáig fog tartani…
 
 
Miután kivágtam a kezdő csomagot, azzal a problémával szembesültem, hogy ezt az anyagot semmilyen ragasztó nem fogja meg. Még szerencse, hogy a férjem minden kivitelezési problémára tud egy megoldást. Jelen esetben a mester ragasztót.
 
Itt kezdtük el ragasztgatni és az első csomag háromszög csak a gömb harmadára lett elég. Én fogtam a gömböt és másnapra izomlázam lett a kezemben. / ennyit a fizikai állapotomról/ Ekkor már tudtam, hogy ez nagy munka lesz:
 
 
Ez már a második harmad:
 
IMG_4545_k
 
 
Itt már kész:
 
 
 
Ilyen nappal:

 

 

Az eredeti ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr374332247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása