Saját Otthon Projekt

Eklektikus loft Chicagoban

Eklektikus loft Chicagoban

2015. 02. 16. Diamia8

A mai lakásvizitünk egy elbűvölő chicagoi loft lesz, amely most nem a megszokott ipari hangulatú vagy a legutóbb mutatott minimál!

Hogyan is lehetne szokványos, ha tulajdonosai, John és Maura mindketten kreatív emberek? Akik ráadásul boldog egyetértésben dolgoznak esküvői fotósként saját vállakozásukban? Kitűnő érzékkel válogatták össze a különféle hangulatú és stílusú bútorokat és kiegészítőket.

Maga a kétemeletes loft hatalmas térrel és még hatalmasabb ablakokkal rendelkezik, ahol csak úgy árad be a napfény.  A tágasság és a világosság érzetét tovább növelik a fehérre festett falak:

john-22

john-26

john-i1

A számomra legkedvesebb bútoruk elég feltűnőre sikeredett, de igazi fókuszpontja a lakásnak. Talán egyszer én is elég bátor leszek valami igazán merészre:

john-25

john-24

A konyha stílusát tekintve egyszerű vonalvezetésű, a felső szekrények hiánya pedig még légiesebbé teszi a teret. A csupasz téglafalat pedig egyszerűen még mindig imádom:

john-29

john-20

A felső szinten kapott helyet egy pihenő rész és a hálószoba:

john-30

john-21

Végezetül pedig jöjjön a bejárat a tulajdonos hölggyel és cuki kutyájukkal, mert annyira édesek együtt:

john-9

Laknátok ilyen loftban? Azt hiszem én igen, csak lenne több szobája.

A képek forrásait rájuk kattintva találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1512572993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása