Saját Otthon Projekt

Egy sötét étkező totális átalakulása

Egy sötét étkező totális átalakulása

2015. 04. 23. Diamia8

A fehér szín minden helyiséget elvarázsol és tágassá tesz. Ezt a tételt bizonyítja ez az étkezőátalakítás is, mert minden ugyanaz: az ablak, a padló és az egész helyiség és mégis mintha nem ugyanarról a házról beszélnénk.

Elég volt a falakat fehérre festeni, lecserélni a sötét étkező asztalt, a sötét tálalót és minden egyéb öreg bútort és az eredmény önmagáért beszél! Ki ne szeretné ezek után fehérre festeni a falakat?

Utána:

1013

Előtte:

225

Az étkezőszékek egyszerre hozzák a kényelmet és a frissességet a világoskék színük miatt. A fehérek pedig ugyanolyanok, mint amilyenek nekünk vannak:

816

517 (1)

A tálaló légies marad, mert nincsenek lábai.

617

Rengeteg holmit el tud nyerni és mégse foglalja el az egész teret:

6b

Az igazi fa borítás pedig remekül illeszkedik a padló és a széklábak színéhez:

6a

A tökéletes hangulatot pedig az olyan apróságok teremtik meg, mint a kiegészítők. Gondosan lettek kiválogatva, hogy picit megtörjék a fehér és a fa egységét:

716

Ugye, hogy milyen hihetetlen a különbség?

A képek forrásait itt találjátok:  www.delikatissen.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr412573097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása