Saját Otthon Projekt

Bohém otthon Berlinben

Bohém otthon Berlinben

2015. 04. 27. Diamia8

Mai különleges módon nem a skandináv országokba kalauzollak el Titeket, hanem a német fővárosba, Berlinbe. Ez a 75 négyzetméteres lakás eredetileg 2 kisebb lakás volt. A felújítás során lettek összenyitva és utána a helyiségeket újraosztották, hogy tökéletesen megfeleljenek a mai kor igényeinek. Így született egy 100 éves házban igazán modern és szerethető otthon.

A lakás a belváros nyüzsgő forgatagában található és éppen ezért tökéletes kezdő otthon egy fiatal pár számára. Ezt a fiatalos lendület a berendezésben is visszaköszön. A kerékpár, a létra, a saját készítésű lámpa és a különféle felújított bútorok mind vidámmá és bohémmé varázsolják az enteriőrt.

1

5

Az építész is rajongott a tágas terekért és a világos falakért és éppen ezért csak egy vékony fallal választotta el a nappalit és a konyhát:

7

A konyha fehér színben pompázik a fehér szekrényekkel fehér falakkal és a fehér metrócsempével. A fehér monotóniáját egyedül a fekete munkapult töri meg. Szerintem ide kitűnő választás:

4

A konyhában található fal előtt egy kis pihenősarkot alakítottak ki. Itt lehet olvasgatni vagy csak kényelmesen üldögélni, amíg a vacsora elkészül:

2

A folyosón kapott helyet a saját kezűleg barkácsolt könyvespolc, amelyen színek szerint vannak válogatva a könyvek. Nekem ehhez nem lenne türelmem! :)

8

A fürdőt át kellett méretezni, hogy maradjon még hely egy gardrób szobának. Legjobban a beton mosdópult és a metrócsempék tetszenek:

9

A háló kellemesen nyugtató árnyalatú falszínt kapott és innen nyílik az erkély, ahol kényelmesen el lehet fogyasztani a reggeli kávét:

10

Ugye, hogy milyen kis szuper lakás lett az összenyitás után?

A képek forrásait rájuk kattintva találjátok vagy itt: www.idainteriorlifestyle.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6412573095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása