Saját Otthon Projekt

Egy tradicionális halász otthon átalakulása

Egy tradicionális halász otthon átalakulása

2015. 05. 20. Diamia8

A mai szuper otthonunk tulajdonosai Dorthe és Finn még régebben beleszerelmesedtek egy öreg halászkunyhóba és hasonlót keresgéltek maguknak is otthon gyanánt. Azonban olyan házat szerettek volna, ami elérhető távolságra van egy nagyobb várostól és maga a ház legyen látható az útról is, ne legyen elrejtve a rengetegben.

Amikor meglátták az elsőre picinek ítélt házat, akkor már nem nem volt megállás. Igaz, csak 110 m2-es, de a párt kárpótolja az óriási kert és a csodálatos faragások a nappali mennyezetén. Rögtön meglátták a a házban és a kertben rejlő csodás lehetőségeket.

A felújítás során azonban nem várt nehézségek merültek fel, amelyek nem voltak betervezve a felújítási költségkeretbe. Teljesen le kellett cserélni a tetőt, mert egy-egy eső alkalmával csak úgy ömlött le a belső falakon a víz. Ezen kívül lecserélték még az ablakokat is, mert azok is nagyon rossz állapotban voltak.

A belső tér kialakítása Dorthe ízlését dicséri, mert nagy gonddal válogatta össze világ különböző tájairól származó dekorációkat és keverte a különféle lakberendezési stílusokat, hogy a végeredmény egy csodás egységgé álljon össze:

houseofc-denmark-cottage-1

houseofc-denmark-cottage-2

houseofc-denmark-cottage-3

houseofc-denmark-cottage-6

houseofc-denmark-cottage-9

houseofc-denmark-cottage-4

05_haven

Hát én ide is rögtön költöznék! Ti?

A képek forrása köszönettel: www.houseofc.nl

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr512573137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása