Saját Otthon Projekt

A Ferm Living tervezőjének különleges otthona

A Ferm Living tervezőjének különleges otthona

2015. 08. 04. Diamia8

A Ferm Living egy dán cég, amit Trine Andersen alapított 2005-ben és a kedvenc lakberendezési márkáim között tartom számon. Ezért is igazi öröm bekukkantani csodálatos otthonába.

A ház eredetileg egy gyárépület volt a koppenhágai kikötő közelében. Trine és férje, Martin alakította át gondos munkával egy 330 m2-es loft lakássá.  A felújítás 4 hónapig tartott és utána a háromfős család boldogan költözött be az új otthonukba.

Az egész házra jellemzőek a tágas terek és az óriás ablakok. Berendezéskor ügyesen ötvözték a vintage darabokat, a modern skandináv dizájnt, a múlt század ikonikus darabjait és természetesen a Ferm Living kollekció ismert darabjait. Felismeritek a Ferm Living kollekció egyes darabjait a képeken?

ferm_0231

ferm_0075

ferm_0143

ferm_0014

917

ferm3-frenchbydesign-blog

ferm4-frenchbydesign-blog

ferm_0331

 

717

ferm5-frenchbydesign-blog

Hát én is el tudnám itt képzelni az életem..... Ti hogy vagytok ezzel?

A képek forrásait itt találjátok: milkdecoration.com és frenchbydesignblog.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1512573261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása