Saját Otthon Projekt

Nyereményjáték Saját Otthon Projekt módra

Nyereményjáték Saját Otthon Projekt módra

2015. 09. 22. Diamia8

Biztosan sokan emlékeztek még és valahol számon is tartjátok az augusztusban tett ígéretünket. Mégpedig, hogy az 5000 fős Facebook követőt meg szeretnénk ünnepeli egy jó kis nyereményjátékkal. Nem feledkeztünk meg róla és nem is tétlenkedtünk, hanem a háttérben szorgosan ötleteltünk, tervezgettünk és készültünk a játékra. :)

Végre elérkezett az idő, hogy az ígéretünket be is tartsuk! Úgy éreztük, hogy mind a gasztro, mind a lakberendezés oldaláról szeretnénk egy-egy nyereményt kisorsolni két szerencsés nyertesnek. Így végül játszani lehet egy üveg saját készítésű lilahagyma lekvárért és egy H&M Home-os díszpárna huzatért:

DSC_0002_Fotor

DSCN1695_Fotor

A játékban nagyon egyszerűen lehet részt venni:

  • 1. lépés: a Saját Otthon Projekt Facebook oldalát kell like-olni
  • 2. lépés: a Facebook oldalon a nyereményjátékról szóló megosztást is like-olni kell. Ha esetleg mást is írtok a bejegyzés alá, azt pedig külön megköszönjük! ;-)

A játék a mai napon kezdődik és pontosan 10 napig tart! Tehát random generátorral fogunk sorsolunk október 2-án pénteken! Mi már most nagyon izgulunk.... Ti is?

DSC_0005_Fotor

DSCN1683_Fotor_Fotor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5912573335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása