Saját Otthon Projekt

Városi romantika tiszta fehérben

Városi romantika tiszta fehérben

2016. 02. 25. Diamia8

Nem vagytok túlságosan romantikus alkat és éppen ezért általában távol állnak tőlem az ilyen jellegű otthonok. Mai lakásunk azonban teljesen megfogott bájosságával és szépségével.

Az 59 m2-es, kétszobás belvárosi lakás varázslatos kuckó, ahova jó visszavonulni egy-egy fáradt munkanap után. Minden egyes zugában nőies, de a fehér dominanciája miatt nem érezzük túlcsordulónak. Ráadásul a hatalmas ablakok segítségével a fény az egész lakást bejárja és ettől még barátságosabb a környezet. 

A fehér színt ellensúlyozzák a natúr anyagok, az öreg bútorok, a sápadt lila felbukkanása és együtt teremtik meg a romantikus stílus egy letisztultabb változatát. Tökéletes lakás olyan egyedülálló hölgyeknek, akik otthonaikban is vágynak a vidékies hangulatú romantikára.

OT0

TO8

OT0000

OT000

OT00

OT1

OT2

OT4

OT9

OT10

OT11

OT13

OT51

OT71

Nektek tetszenek a romantikus hangulatú otthonok? Nálam ez az egy nagyon nagy kedvenc lett!

A képek forrásait itt találjátok: planete-deco.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5212573633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása