Saját Otthon Projekt

Mókás hűtőmágnes festegetés

Mókás hűtőmágnes festegetés

2016. 04. 08. Diamia8

A blogon sokszor szerepel a kislányommal közös alkotás, mert szerintem a legjobb mókák közé tartozik. Jobban is szeretem ezt a fajta elfoglaltságot, mint Barbie-zni vagy hasonló játékokat játszani vele.

Legutóbb egy szuper kis mókát eszeltem ki, mégpedig az ICO Creative KIDS-es színezhető hűtőmágneseivel. Remekül elszínezgettünk együtt és mindkettőnknek a kutyás változat volt a befutó:

hűtőmágnes1

hűtőmágnes4

hűtőmágnes5

Igazából bármivel ki lehet színezni, még ceruzával is, de mi szintén az ICO termékét, a Brush Pen-t használtuk. Csak jókat tudok mondani róla, egyszerűen csodálatos. Filctoll, de tökéletesen lehet vele színezni és olyan, mintha festenél. Nem is adom oda a Hédinek, csak akkor használhatja, ha én felügyelem. :D

hűtőmágnes7

hűtőmágnes8

hűtőmágnes9

A kis manó éppen alkot:

hűtőmágnes91

hűtőmágnes3

hűtőmágnes2

hűtőmágnes6

Ti miket szoktatok közösen alkotni?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9512573731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása