A divat változása bármilyen furcsán is hangzik, hatással van az evőeszközökre is. Mostanában ugyanis 5 új trend jelent meg és mindegyik gyökeresen megváltoztatja az evőeszközökről alkotott elképzelésünket.
Ráadásul már Magyarországon is megjelentek itt-ott az újdonságok, tehát akár itthon is beszerezhetjük majd ezeket az evőeszközöket.
Arany és réz
Sejthettük, hogy az arany és a réz térhódítása nem kerülhette el a konyhafelszerelések piacát. Ennek eredményeként tömegével jelentek meg az ilyen színben csillogó csodák. Igazán jól mutatnak fekete tányérok mellett vagy sötét terítőn. Természetesen a hagyományos fehér asztalon sem okoznak csalódást.
Fekete
A fekete az egyik legelegánsabb szín és így evőeszközökön sem hazudtolják meg magukat. Igazán jól mutatnak, csak nekem azért fenntartásaim vannak a vízkőcseppek miatt. Nehezen tudom ugyanis elképzelni, hogy egy-egy mosogatás után ne legyenek foltosak.
Kontrasztos nyél
Igazán egyediek az ezzel a technikával gyártott kanalak, villák és kések. Az alap itt is legtöbbször az arany vagy a réz és kiegészítőként a fehér vagy a fekete színt párosítják. Mindkét változat nagyon modern hatást kölcsönöz az evőeszközöknek.
Ombre
Meglepő, mert a hajak és a divat terén az ombre már elég régen el is felejtődött. Nem úgy az evőeszközök terén! Ha valami érdekességre vágytok, akkor tényleg érdemes beszerezni egy készletet.
Irizáló
A legmeghökkentőbb és legérdekesebb újdonságot mindenképpen az utolsó, az irizáló evőeszközök hozzák. Az irizálás jelentése szivárványosan színjátszó, gyöngyházként csillogó fémes fény. Ez pedig hatványozottan igaz ezekre a készletekre.
Hatásuk engem is elvarázsolt és szívem szerint rögtön lecserélném a mostaniakat. Kitaláljátok, hogy melyik 2 a kedvencem az 5-ből?
A képek forrásait rájuk kattintva találjátok.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.