Saját Otthon Projekt

Bohém skandináv otthon Franciaországban

Bohém skandináv otthon Franciaországban

2016. 05. 12. Diamia8

Az élet úgy hozta, hogy két egymás követő héten is Franciaországba látogatunk, de teljesen különböző stílusú otthonokba. Hiszen most egy igazán bohém lakásra esett a választásom, amely skandináv alapokon nyugszik.

Maga hát az 1940-es években épült és az óceán partján található Biarritz üdülővárosban található. Maga a lakás 150 m2-es és amikor a tulajdonosai megvásárolták, akkor hihetetlenül rossz állapotban volt. Még a falakat és az egész tetőt is fel kellett újítaniuk, pedig eredeti terveik között ezek a költséges munkálatok nem szerepeltek. 

Minden falat fehérre festettek, aminek eredményeként ragyogó és világos tereket kaptak. A természetes fából készült bútorok és kiegészítők pedig az egész otthont meleggé varázsolják. A régi, ócskapiacokról származó darabok pedig gondoskodnak a bohém és retró érzésről

A nappaliban a Togo kanapé viszi a pálmát, de a konyhában nálam a világoskék SMEG hűtő a kedvenc darab. Egyszerűen minden szeglete háznak csodás és barátságos. Szuper otthon egy kisgyermekes családnak. Nem picit irigylem a tágas és világos nappalit....

1-woonkamer-wit-bruin

 

2-keuken-wit

3-keuken-wandrek

4-eethoek-wit

7-hal-wit

9-meisjeskamer-naturel

10-meisjeskamer-speelhoek

11-speelhoek-hout

12-jongenskamer-naturel

13-slaapkamer-speelhoek

15-medicijnkastje

6-loungehoek-wit

5-wandplank-hout

8-slaapkamer-wit-hoofdbord

14-badkamer-naturel-spiegel

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6312573799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása