Saját Otthon Projekt

Az Ebay-en mindig akad valamilyen konyhai kütyü

Az Ebay-en mindig akad valamilyen konyhai kütyü

2016. 09. 24. Schulz Veronika

Soha nem tudok megálljt parancsolni az ujjaimnak és tisztában vagyok azzal is, hogy teljesen felesleges megfogadnom olyanokat, hogy egy darabig abbahagyom a konyhai kütyük nézegetését, valamint kerülöm a vásárlós oldalak böngészését.

Többször volt már, hogy : "Most tényleg nem, meg nem szabad, stb." Sajnos nincs olyan hét, hogy ne kezdenék el kutakodni, majd pár dolgot a kedvencek közé menteni, netalántán egy-egy darabot be is szerezni. Az Ebay az egyik gyenge pontom.

Hihetetlen, mennyi minden megtalálható ezen az oldalon, a legvonzóbb tulajdonsága, hogy esetenként a bolti ár töredékéért juthatunk hozzá egy-egy termékhez (előfordul, hogy egy igazi türelem-játékot játszunk :) ) valamint fontos előnye még, hogy nem kell egy zsúfolt üzletben válogatnunk (nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de már sokszor tapasztaltam, ha bemegyek egy olyan üzletbe, ahol konyhai dolgokat vásárolhatunk és a boltban nincs senki, tuti, hogy 5 perc múlva annyian lesznek, hogy csak felidegesítem magam és azonnal ki is jövök. :D ) Ilyen a karmám...

Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy mi van akkor, ha nem a megfelelő terméket kapom, mi van, ha nem olyan a minősége, mint amilyenre számítottam, stb. Igen, ennek is fennáll a lehetősége, de ne felejtsük el, hogy szerencsére az Ebay pénz-visszafizetési garanciát biztosít. Én eddig egyszer éltem ezzel a lehetőséggel (szerencsére) és minden zökkenőmentes volt. Szóval, bátran buzdítalak Benneteket, nyugodtan próbáljátok ki és élvezzétek az online vásárlás adta lehetőségeket.

Most újabb kedvenceket hoztam Nektek, remélem, Ti is találtok kedvetekre valót. Ha esetleg mégsem, nyugodtan merüljetek el ebben a virtuális rengetegben. :)

Az első számú kedvencem ez a hihetetlenül ötletes és mutatós borosüveg és pohártartó. Nem csak praktikus megoldásnak bizonyul, de szerintem végtelenül dekoratív, akár a konyha vagy az étkező különleges része lehet:

s-l1600

Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy akkora konyhája legyen, mint amekkorát szeretne. Ilyenkor jönnek jól a helytakarékos megoldások, Mint ez a fali polc. Sok minden elfér rajta, ráadásul szerintem nagyon mutatós:

ak

Szerintetek nem unalmas, mikor az asztal közepére van rakva egy tál és abba sorakoznak egymás hegyén hátán a gyümölcsök? Találtam erre egy sokkal látványosabb megoldást, nekem nagyon tetszik:

s-l1601

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nálam elég gyakran előfordul, hogy ha túl sok piszkos edény van a mosogatóban, akkor az a fránya szivacs biztos, hogy a mosatlan halom alatt lesz valahol. Ilyenkor nettó 3-5 perc keresgélés következik. :) Erre szuper megoldást biztosít ez a mosogató-rendszerező, lehet, hogy meg is van, mi lesz a következő rendelésem, pláne, hogy az ára is nagyon kedvező:

s-l1602

Ha nem takarjuk le az ételeket, amikor hűtőbe tesszük, akkor másnapra biztosak lehetünk abban, hogy kiszárad. Előfordul olyan is, hogy épp elfogyott otthon a fólia, celofán, bármi és hirtelen nem tudod, mivel takard le. Nagyon praktikus megoldás ez a szilikon takaró:

s-l1603

Nagyon tetszenek az ilyen zöldségtároló zsákok, szerintem sokkal igényesebb, mint amikor csak úgy minden be van ömlesztve a hűtőbe vagy a kamrába:

s-l1605

Gyanítom, hogy fogtok még találkozni olyan cikkel, amiben ismét a kedvenceimet mutatom majd be Nektek, addig is jó böngészést és keresgélést Nektek! Óvatosan, tényleg rá lehet kattanni! :)

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5112574037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása