Saját Otthon Projekt

Egyszerűen elkészíthető karácsonyi csillag fagolyókból

Egyszerűen elkészíthető karácsonyi csillag fagolyókból

2016. 12. 12. Diamia8

Tavalyról maradt rengeteg fagolyóm és amikor karácsony előtt ráakadtam egy képre, amelyen egy fagolyókból készült csillag volt. Rögtön beugrott, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom!

Ha pedig valamit a fejembe veszek, akkor azt muszáj elkészítenem. Szerencsére szinte minden kreatív kütyü megtalálható nálam, így még drótom is volt. Semmi sem állhatott az utamba, hogy végül begolyózzak! :)

fagolyobol_csillag

adventi_koszoru_helyett8

Hozzávalók:

fagolyobol_csillag2

Elkészítése:

1, Vágjunk le a drótból egy nagyobb részt, majd csináljunk a végére egy hurkot:

fagolyobol_csillag3

2, A csillaghoz 35 kisebb golyót kell felfűzni, ha csak karikát szeretnénk, akkor 10 nagyobbat. Majd a hurkon keresztül húzzuk át a drótot és erősítsük egymáshoz. Így már megmarad a kívánt alak:

fagolyobol_csillag4

3, A csillag alakhoz kell az igazi türelem, mert addig kell igazgatni, amíg hasonló alakot kapunk. A 35 golyót használunk, akkor minden 4. golyónál kell hajlítani a drótot:

fagolyobol_csillag5

4, Ezután már csak festés van hátra, amihez én nem meglepő módon Pinty Plus bronz festéksprayt használtam, mert az idén nálunk minden bronz árnyalatban pompázik. Szerencsére nagyon jól fed, éppen ezért nem féltem az összeállítás után lefújni. Egy rétegben is csodásan befedte, de a plusz csillogás végett megkapta a második réteget is:

fagolyobol_csillag6

5, A többi dísszel kiegészülve pedig igazán jól mutat a csillagocskám, amely azért nem is olyan pici:

fagolyobol_csillag1

Az idén is elég termékeny voltam ötletek terén és még mindig nincs vége, hiszen hátra van még az egyik legzajosabb is. Remélem, hogy azt is kíváncsian várjátok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6712574131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása