Saját Otthon Projekt

Stílusos és kompakt élet 40 négyzetméteren

Stílusos és kompakt élet 40 négyzetméteren

2017. 01. 05. Diamia8

Véleményem szerint egy 40 nm-es otthon igazán élhető teret tud biztosítani egyedülállóknak vagy pároknak is. Az alaprajz és a gondos tervezés azonban elengedhetetlen feltétele ennek. Ha pedig már családról beszélünk, akkor 2 szoba hosszú távon kényelmetlen 3 főnek is. 

Ma egy olyan svéd lakásba látogatunk, amely szuper elosztással és kényelmes terekkel rendelkezik a kis alapterület ellenére. Mind a hálószoba, mind az amerikai konyhás nappali tágas és mivel nincsenek telezsúfolva bútorokkal, a térérzetünk is sokkal jobb.

A színek pontosan az én színeim, mert a fehér mellett a pasztellszínek dominálnak és itt-ott a natúr fa is felbukkan. Szeretem a konyhaszigetet, amely az étel előkészítésére és étkezésre is kiválóan alkalmas. Azért egy szőnyeget hiányolok a nappaliból, de az ilyen apróságok könnyedén orvoshatóak.

0-10

1-11

2-11

3-11

4-11

6-11

7-11

8-11

9-10

A hálószobába igazán jó választás a sötétszürke falszín, mert nyugtat és egy fárasztó nap után tökéletes színtere lehet a pihenésnek, olvasgatásnak. A beépített szekrény pedig szinte láthatatlanul rajti el a cuccokat.

10-9

11-8

12-7

14-5

Az előszobába még egy kis dolgozósarok is elfért és igazán stílusos:

  15-4 16-4 17-4

A fürdőszoba is letisztult szürke és érthető módon kád helyett zuhanyzó került beépítésre:

18-4

19-3

Az előszoba falát visszabontották, hogy a gyönyörű téglafal előbukkanjon és feldobja az egyszerű bejáratot.

20-3

21-2

Szeretem az ilyen jó elosztású, pici lakásokat. Ezekből lehet sokat tanulni, hogy hogyan érdemes a látottakat a saját otthonunkban felhasználni.

A képek forrásait itt találjátok: delikatissen.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8012574183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása