Saját Otthon Projekt

H&M Home 2017 tavasz

H&M Home 2017 tavasz

2017. 02. 06. Diamia8

Már február van és nekem már maximálisan elegem van a télből, így ne lepődjetek meg, ha egyre inkább csak tavaszról szóló bejegyzések születnek majd a tollamból. Szerintem Ti sem bánjátok, mert a környezetemben nem tudok egy embert sem megnevezni, aki nem így érez...

A sort úgy döntöttem, hogy a H&M Home tavaszi kollekciójával kezdem, habár a tavaszi érzéssel kapcsolatban tartogat egy kis meglepetést. Megszoktuk ugyanis, hogy a tavasz a pasztell színekről szól általában. Ezzel szemben azonban a kollekció inkább a szürkére, a fehérre és a természetes árnyalatokra épít. Természetesen itt-ott azért ezek kiegészítéseként felbukkannak sápadt árnyalatokban.

Maga a kollekcióra elsősorban skandináv hatás jellemző, de mellette igencsak érezhető a minimalizmus is. A színek olykor elmosódottak, máskor pedig igencsak élénkek. 

A kivételes képekért a koppenhágai Kinfolk Studio felelős, ahol 3 nagyágyú,  Lotta Agaton (sytling), Pia Ulin (fotók) és Therese Sennerholt (művészeti vezető) segítségével elevenedettek meg a tavaszi kollekció darabjai. 

Véleményem szerint csodás kollekció jött létre és alig várom, hogy a boltokban is megjelenjenek az egyes darabok. Ti hogy vagytok vele?

A képek forrásait itt találjátok:  

hm.com/en/media/gallery

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7612574231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása