Saját Otthon Projekt

Otthonos svéd lakás szürkébe csomagolva

Otthonos svéd lakás szürkébe csomagolva

2017. 02. 07. Diamia8

Szeretem a szürkét, mert olyan egyszerű, olyan semleges és mégis elegáns szín. Nem hivalkodó, mégis meghatározó és tényleg minden színnel jól mutat.

Sokan lehangolónak és szomorúnak érzik, de én nem így gondolom. A fekete és a fehér is meghatározó szín az életemben, így evidens, hogy a keverékük is közel áll a szívemhez.

Nem szeretnék azonban mindenkit győzködni igazamról, mert nem ez a cél. Csak olyan jó érzés ilyen otthonokat nézegetni és ezt az élményt szeretném veletek is megosztani. Az már csak ráadás lenne, ha Ti is megkedvelnétek a szürkét... :)

Kedvencem ebben a skandináv otthonban pedig az, hogy még azt is bebizonyítja, hogy milyen jól mutat a nyers téglával is a konyhában. Hát nem lenne öröm innen főzni még nekem is? Hát akkor mit érezhet a Vera???? 

Hiszen a csodás téglafalon kívül van itt konyhasziget, óriás ablakok és rengeteg, de tényleg rengeteg tároló a sok kütyünek:

 

 

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2712574225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor Regőczi 2017.02.09. 09:01:44

Ez a lakás nem azért jó és kellemesen, kényelmesen lakható(?), tisztán-tartható(!), mert leverték a konyhában a vakolatot egy jókora és igen rondán falazott részen! (Igencsak eltakarni való lenne ez!) Gondolom egy gyakorló háziasszonynak erről sokkal "magvasabb" véleménye is lenne! Tisztelettel!

diamia8 2017.02.10. 17:48:28

Nekem nagyon bejön és ettől szuper a konyha hangulata. Nem kell mindenkinek egyetértenie velem. :) Egyénként pedig a rondán falazott rész a lényeg. Ha szép lenne, akkor nem is kellene. ;-)
süti beállítások módosítása