Saját Otthon Projekt

Ikea Stockholm kollekció - 2017

Ikea Stockholm kollekció - 2017

2017. 04. 12. Diamia8

Most Április 7-én debütált az Ikeában az egyik kedvenc kollekcióm, a Stockholm 2017-es kiadása. Az első ilyen kollekció még 1984-ben jelent meg az Ikea kínálatában, hogy a kézzel készült, nagy gonddal és magas minőségben készült termékek elhozzák a vásárlóknak a ugyanazt az érzést, mintha kis manufakturákban készültek volna a termékek.

Az idei kollekció sem hazudtolja meg a gyökereket és magas minőségben, csodás anyagokkal készült 47 különböző terméket hozott el nekünk, amely híven tükrözi a skandináv gyökereket az olyan természetes anyagokkal, mint a rattan, a kézműves üvegtermékek és a gyapot.

Bátran lehet mindennap használni ezeket a termékeket, mert mindegyiket hosszútávra tervezték, amely a mai környezetvédelemmel azonos szellemiséget is takar és szembemegy az midnen lecserélhető és eldobható trendekkel. 

Nem tudok egy olyan terméket sem mondani, amelyiket ne fogadnék el azonnal, mégis kiemelném négy kedvencemet:

  • a kék bársony kanapé
  • a rattan szekrény 
  • a rattan fotel
  • és a rattan dohányzóasztal.

Ezeket mind-mind szívesen beilleszteném az otthonunkba, ha éppen lakásvásárlás vagy felújítás előtt állnék. De sajnos most éppen nem állunk... Majd talán jövőre. :)

Nektek melyik a kedvencetek?

A kollekciót megtaláljátok az Ikea honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1912574343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása