Saját Otthon Projekt

Csodás holland ház családi igényekre szabva

Csodás holland ház családi igényekre szabva

2017. 04. 21. Diamia8

A hollandok tapasztalataim szerint legalább annyira szeretik a pasztell színeket, mint én. Talán éppen ezért vonzódom annyira az otthonaikhoz...

Persze, ha komolyabban megvizsgáljuk és picit árnyaljuk a kérdést, akkor igazából nem csak ez az oka. Hanem az egyediség, a régi és az új tökéletes vegyítése és a melegség, amit sugároznak otthonaik. Ideálisak a családoknak és hát köztudottan Hollandiában a legboldogabbak a gyerekek, ami szerintem sem véletlen. Már az otthonaik is ezt sugározzák a képeken keresztül.

Pontosan, mint ez a 160 négyzetméteres, frissen felújított amszterdami ház, ahol az alapszíneket a tulajdonosok kedvenc képe határozta meg és a finom pasztellárnyalatok végigvezetnek az egész házban. 

Habár a tulajdonosok régóta lakták a házat, időközben megszületettek a gyerekeik és szűkösnek érezték a közösségi tereket, mert hiányzott egy kényelmes nappali, egy hatalmas étkező és természetesen egy hozzá passzoló konyha.

Mivel nem találtak az igényeiknek megfelelő házat sehol Amszterdamban, így végül felújításra és bővítésre tették le voksukat. Kerestek egy erre specializálódott építész irodát, akik megtervezték álmaik otthonát a bővítéssel. Mit nem adnék én is egy ekkora üvegfelületért???

A képek forrásait itt találjátok: www.vtwonen.nl

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4812574347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása