Saját Otthon Projekt

Igazán menő tetőtéri tinibirodalom

Igazán menő tetőtéri tinibirodalom

2017. 08. 24. Diamia8

Tiniként szinte mindenki titkon arra vágyik, hogy legyen egy jól elkülönült kis zúg, ahova visszavonulhat a család elől. Ezt nyugodtan bevallhatja bárki, mert ez teljesen normális ebben a korban.

Vannak olyan szerencsés gyerekek, akik azonban nem csak álmodoznak róla, hanem a szülők és ház addig nem használt pajtarésze révén valóra is válik. A család, aki megkereste Ildit és Andrást, a Közös Műhely tervezőit egy igazán menő tinédzserbirodalmat szeretett volna a lányuknak kialakítani.

A már említett pajtarészt szerették volna a házhoz csatolni, lehetőség szerint a legtöbb kényelemi funkcióval felszerelve, úgymint infraszauna, projektor és süllyesztett TV - ami a képeken nincs, mert a család még a kiskamasz lányuknak nem szerette volna beszereltetni. Viszont szerettek volna már a jövőre is gondolni, ha már belevágták a fejszéjüket egy ekkora átalakításba.  

A tulajdonosoknak konkrét stílusbeli megkötésük nem volt. Viszont azt kérték, legyen világos, friss a végeredmény, ahol a fehér szín és a fa dominál. Ezen kívül külön kérésük volt, hogy legyen benne egy olyan rész, ahol nyers-téglafal van

A munka szuperül és gördülékenyen haladt, mert a családdal nagyon jól lehetett együttműködni és kölcsönösen szimpatikusak voltak egymásnak. Egy felújítás mindig hoz nehézségeket, és a családfő mindig az nézte, hogyan lehet valami pozitívat kihozni abból a helyzetből, és a megoldást kereste. Az egész családból áradt az egymás iránti tisztelet és szeretet, nagyon jó élmény volt velük a közös munka. 

Mindezek ellenére azért azt is meg kell említeni, hogy nem ment kifejezetten papírforma szerint a felújítás, többször is újra kellett tervezni egy-egy részletet, izzott a forródrót a kivitelezésben résztvevők között a folyamatosan felmerülő akadályok, nehézségek miatt. Mivel szinte minden létező építőipari szakmának jelen kellett lennie, minden újratervezéskor, sokszor kisebb pluszmunkák miatt, újra és újra vissza kellett térniük a munkásoknak a helyszínre, ami igencsak megbonyolította a szervezést, és persze mindig hozzáadott valamennyit a kivitelezés idejéhez. 

A végeredmény azonban magáért beszél és ismét bizonyítja, hogy mennyire szuper csapat Ildi és András. A Megrendelő annyira odavolt a végeredményért, hogy az is felmerült, hogy ők költöznek oda a lányuk helyett. Ezt a gondolatot én pedig teljesen meg tudom érteni... ;-)

rs19014_tz_20170313_0055-150.jpg

 

rs19015_tz_20170313_0061-150.jpg

rs19016_tz_20170313_0073-150.jpg

rs19017_tz_20170313_0075-150.jpg

rs19018_tz_20170313_0078-150.jpg

rs19019_tz_20170313_0081-150.jpg

rs19010_tz_20170313_0017-150.jpg

rs19011_tz_20170313_0029-150.jpg

rs19012_tz_20170313_0040-150.jpg

rs19013_tz_20170313_0049-150.jpg

Közös műhely (Ildi és András) elérhetősége: http://www.facebook.com/KozosMuhely/?fref=ts

Menő a lakásom: http://menolakasom.hu/

Fotók:  Tuba Zoltán - www.kepszerkesztoseg.hu

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5712622937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása