Saját Otthon Projekt

Viszlát szeptember, helló október!

Viszlát szeptember, helló október!

2017. 10. 02. Diamia8

Ismét eltelt egy hónap, ami ráadásul szerintem a szokásos szeptembertől szerintem merőben eltért. Egyik kedvenc hónapom szokott lenni, mert hát imádom a vénasszonyok nyarát, de idén ez úgy néz ki októberre fog korlátozódni. 

bye_september.jpg

Tehát viszlát szeptember és helló október! Hozzál nekünk sok-sok meleg napsütést és vidámságot! Addig pedig nézzük végig a legkedveltebb Insta posztjainkat az elmúlt hónap emlékére!

1#  

#2

#3

Reggeli fények #sajatotthonprojekt #morningvibes #reggelifenyek #vasarnap #vasarnapreggel #novenyeim #plants #greens #reggel #hetvege

A post shared by Saját Otthon Projekt (@sajatotthonprojekt) on

#4

#5

#6

#7

#8

Neked melyik volt a kedvenced?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9512916249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása