Saját Otthon Projekt

Ünneplőbe öltözött a Tchibo is, én pedig ismét szerelembe estem!

Ünneplőbe öltözött a Tchibo is, én pedig ismét szerelembe estem!

2017. 11. 22. Schulz Veronika

Lázasan kezd már mindenki készülni a karácsonyra, a legnagyobb bevásárlóközpontok, üzletek, márkák már megkezdték a héten a Black Friday akciózást, ami egyet jelent a vásárlással. Érdemes előre kiszemelni az áldozatot, amit szeretnénk megszerezni és pénteken, startra készen állni, hogy megkezdődjön a kiárusítás. 

Fogalmam sincs még, hogy a Tchibo tervez-e kiárusítást, de ha igen, akkor érdemes náluk is körülnézni, mert van egy pár szuper cucc most a tarsolyukban, ami igazán szemet gyönyörködtető, illetve idális választás lehet akár ajándéknak, de természetesen magunknak is kedveskedhetünk vele. 

00_geschirr_mood_full_m-tp-singleimage.jpg

Ma szembe jött velem ismét az oldaluk hirdetése, ezek a termékek csak online érhetőek el, meg is mutatom, melyek azok, amiket már kiválasztottam magamnak, hátha Ti is találtok valami megfelelő szépséget, lássuk is gyorsan. A kedvenceim a különböző főzési kiegészítő eszközök:

Ezzel a gyönyörű teamécses-tartóval igazán ünnepivé varázsolhatjuk a karácsonyi vacsora asztalt:


jpg_2.jpg

Az alkoholos italok megfelelő hőmérsékleten tartásáról se feledkezzünk el gondoskodni:83839_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpg

Ő ugyan kicsit drágább kategóriába tartozik, de lássuk be, nagyon szép:pezsgohuto-tal.jpg

Sajnos, az egyik kedvenc termékem már el is fogyott (sejthettem volna) ha esetleg valakinél lapul és mégsem szeretné használni, csak kiabáljon, én szívesen átveszem! ;P
kenyer.jpg
Ha főzök, sokkal szívesebben részesítem előnyben a frissen őrült borsot, ugyanúgy, ahogy sóból is a nagy szeműt szoktam venni, így a só- és borsörlőt csak ajánlani tudom:
30989_b1_pv.jpg
Nektek van ecet- és olajtartótok?
jpg_4_1.jpg

Gondoskodtak arról is, hogy a terítésben is megmutatkozzon a karácsony igazi hangulata: (ezeket a szépségeket nem csak online kínálják)

jpg_1_1.jpg
jpg_2_1.jpg

64-db-os-evoeszkozkeszlet.jpg

Sütéshez és főzéshez elengedhetetlenek a minőségi kellékek, ebben a Tchibo márka igencsak erős:

jpg_9.jpg
jpg_11.jpg
jpg_6_1.jpg

jpg_10.jpg

jpg_8.jpg
jpg_12.jpg
jpg_7_1.jpg

Egy újabb olyan kollekciót dobtak a piacra, amely engem is megfogott, igazán minőségi termékeket vásárolunk, ha őket választjuk. Igaz, olykor nem túl pénztárca-barát megoldás, de hosszútávon megéri a befektetés, mert az is biztos, hogy évek múlva is ugyanúgy tudjuk használni őket, mint amikor megvásároltuk. Sokkal jobb, mint hogy havonta új termékeket vásárolunk a silány minőség miatt, de ez az én szuvenír véleményem. :)

Nektek melyik a kedvencetek? 

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok, de ha ellátogattok a Tchibo weboldalra még rengeteg termék között böngészhettek.

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6913347365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása