Saját Otthon Projekt

5 perces DIY: zsebes kép farmeringből

5 perces DIY: zsebes kép farmeringből

2018. 04. 17. Diamia8

Már jó régen el is felejtettük a húsvétot, de nálunk a dekoráció sehogy sem akart búcsút inteni és felmászni a helyére a gardrób legfelső polcára a karácsonyi testvérei mellé. 

Végül azért nem várakoztam tovább és erőt vettem magamon a múlt hétvégén. Gyorsan elpakoltam, de helyette azonban kellett valami új. 

Ráadásul úgy éreztem, hogy mindenképpen alkotnom is kell valamit a Nyuszi hopp! felirat helyett. Ekkor készítettem el ezt az 5 perces DIY ötletet, amelyhez csak egy megunt farmeringre volt szükségem.

Most már csak a nyuszi helyett kell a Hédinek valamilyen nyári hangulatú képet rajzolnia és akkor tényleg búcsút inthetünk a húsvéti dekornak. Jobb későn, mint soha! :D

zsebes_kep_farmeringbol.jpg

zsebes_kep_farmeringbol_1.jpg

zsebes_kep_farmeringbol_2.jpg

Hozzávalók:

  • kinőtt vagy megunt farmering
  • olló
  • képkeret
  • 5 perc idő

zsebes_kep_farmeringbol_5.jpg

Elkészítése:

1. Szedjük szét a kiválasztott képkeretet és tegyük a hátlapot a zsebre. Vágjuk körbe egy kis ráhagyással.

zsebes_kep_farmeringbol_6.jpg

2. Majd a kivágott darabbal együtt szereljük össze a képkeretet és már készen is vagyunk. Ennél egyszerűbb ötletet ma már tutira nem látsz! ;-)

zsebes_kep_farmeringbol_7.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2013834990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása