Saját Otthon Projekt

Reformnasi pillanatok alatt - Készüljünk stílusosan a vb döntőre!

Reformnasi pillanatok alatt - Készüljünk stílusosan a vb döntőre!

2018. 07. 15. Schulz Veronika

Délelőtt volt egy kis időm, felcsaptam az internet, nagyjából 15 másodperc alatt leesett, hogy:
-" Jé, tényleg, ma délután lesz a döntő!" (A csapból is ez folyik)

Kicsit sem rajongok a fociért, de természetesen egy nagyobb volumenű eseményt én szívesen megnézek. Ebbe a kategóriába tartoznak a vb elődöntő/döntő meccsek is. 

Természetesen megfelelően fel kell rá készülni, egy kis sós, egy kis édes (természetesen cukormentes)
Jó ideje állt a szekrényben 2 konzerv csicseriborsó, már többször megkonzultáltam magammal, hogy valamit csak ki kellene már ezekből hozni, ha már itt vannak...!
Több alkalommal találkoztam már hasonló receptekkel, most végre én is a végére jártam, milyen is az igazi Homemade ropogtatni-való / csicseriborsó formájában/20180715_141123_fotor.jpgHozzávalók: 
2 konzerv csicseriborsó
Ízlés szerint fűszerek (nálam ez jelen esetben pici oregánó, bazsalikom, rozmaring, pirospaprika, só,bors)
1-1,5 teáskanál szójaszósz
1 teáskanál olívaolaj
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A csicseriborsót egy szűrőben alaposan átöblítjük hideg víz alatt, egy tiszta, száraz konyharuhán megszárítjuk. Egy műanyag tálba tettem a fűszer keveréket, a szójaszószt és az olajat, majd beletettem a borsókat. Alaposan összekevertem az egészet, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe szórtam. 
180 fokon sütöttem 45 percig, azonban figyelni kell rá, mert pillanatok alatt odakaphat, úgyhogy én körülbelül 15 percenként kissé átforgattam, megmozgattam őket. 
Istenien ropogós, kellően fűszeres, nincs tele tartósítószerekkel és pillanatok alatt összedobható, tényleg érdemes kipróbálni, nálam most ez abszolút kedvenc. Tökéletesen passzolni fog a délutáni meccshez!

Ti nézitek a vb-t? Kinek drukkoltok? Boldog jóétvágyat és boldog meccsnézést!!!!! :) :)
20180715_141123_fotor.jpgHa tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6814114211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása