Saját Otthon Projekt

Élménybeszámoló a S/ALON Budapest kiállításról

Élménybeszámoló a S/ALON Budapest kiállításról

2018. 09. 23. Diamia8

Manapság divatos bármi kapcsán fanyalogni, vagy leszólni. Sajnos előzetesen sok ilyen véleményt olvastam a S/ALON Budapest kapcsán. 

Mi az utolsó napon, vasárnap látogattunk ki, véleményem szerint egy nagyon szép és színvonalas kiállítást láthattunk. A standok érdekesek, látványosak és stílusban is sokszínűek voltak. Mindenképpen megérte kilátogatni, egyszerre tudtunk inspirálódni, valamint ötleteket gyűjteni..

dsc_4805.jpgA gyerkőcök is el tudták magukat foglalni, így tökéletes családi időtöltésnek bizonyult. Hédi legalább is nagyon élvezte:

dsc_4816.jpg

dsc_4832.jpg

dsc_4834.jpg

dsc_4818.jpgHa nem tudtál kilátogatni, de kíváncsi vagy a kiállítás egészére vagy csak egyszerűen szívesen megnéznéd újra, akkor kattints az alábbi galériára, mert rengeteg képet készítettem! ;-)

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5614258095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása