Saját Otthon Projekt

Kika karácsony – 2018

Kika karácsony – 2018

2018. 10. 17. Schulz Veronika

Tegnap a Kika adventi sajtóeseményén vettünk részt, ahol megismerkedhettünk a Kika karácsonyi kollekcióival és a termékeket is közelről szemügyre vehettük.

Személyes kedvenceim a díszpárnák voltak, amelyek mind a most oly divatos sötét tónusokat hozzák be a Kika kínálatába is. Mind a bársoly párnák, mind a virágmintásak belopták magukat a szívembe és minduntalan vissza-vissza tértem megsimogatni a kedvenc bársony darabot.

20181016_172754.jpg

20181016_172808.jpg

20181016_172915.jpg

20181016_173743.jpg

Szokásunkhoz híven az eseményről készítettünk jó pár képet, hogy mindenki megtalálhassa a „must have darabokat” ebben a szezonban is:

 

A Kika idei karácsonyi kínálata egyébként 5 jól elkülöníthető kollekcióra bontható, amelyek az áruházban is fizikailag elkülönítve vannak bemutatva.

A klasszikus kollekció a hagyományos karácsonyért rajongókat örvendezteti meg, mert itt a piros és az arany színek dominálnak. Kiegészítésként azonban a vintage hatású vintage hatású angyal- és Mikulás-figurák mellett mókás manók is megjelennek.

23148697_enterior.jpg

Az elegáns stílusú termékcsalád fehér, valamint metálosan fénylő arany és ezüst színekkel jól elkülöníthető a tradicionális kollekció darabjaitól.

23150858_enterior.jpg

Aki kifejezetten a hófödte természet látványáért rajong, azt külön havas termékcsalád várja fehér fa, porcelán és rozsdamentes acél elemekkel és különleges tollakkal. Kiegészítésként megjeleni a fehér mellett az ezüst és a mohazöld.

23154850_enterior.jpg

 Azonban természet szerelmesei sem maradnak ebben az évben kedvenc darabok nélkül. Ez a sötétbarna, sötétzöld és konyak árnyalatokkal domináló vonal sötétebb, természetes hatású fa, fém, üveg és kerámia alapanyagokat vonultat fel, illetve pihepuha, barna szőrmével teszi a dísztárgyakat hívogatóvá és barátságossá.

23172844_ent.jpg

Az ötödik kollekció a luxus jegyében készült. Ebben a kollekcióban a fekete, a mélykék és arany árnyalatokban pompázó karácsonyfadíszek találhatóak meg, amelyek elsősorban üvegből és procelénból készülnek. A már említett díszpárnák pedig selymesen puha bársonyból.

23181704_ent.jpg

A kika ünnepi kollekciójának különlegessége a magyarországi Szabó Üveg Kft. kézzel festett díszei, melyek között üveggömbök és más különböző formák is megtalálhatók (szív, harang, toboz stb.). Ezek a termékek a tradicionális módszer mellett a legújabb technológia felhasználásával készülnek, míg a kézzel festett egyedi mintákat képzett dekoratőrök készítik.

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5014306497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása