Saját Otthon Projekt

Indulhat az idei karácsonyi tervezgetés - gasztrodekor szempontból

Indulhat az idei karácsonyi tervezgetés - gasztrodekor szempontból

2018. 11. 12. Schulz Veronika

Egy ideje próbálok küzdeni, mert szerintem nonszensz, hogy október közepétől már a karácsonnyal van tele a tudatunk. Most viszont, hogy már november 3. hetét kezdtük meg, megadtam magam. Már én is kezdek ráhangolódni, különböző apróságokat vásárolok, nézegetem a dekoráció-ötleteket, molyolok az ajándékok között. 
Ami az idei karácsonnyal kapcsolatban biztos, az az, hogy a fő irányvonal a kék és arany szín lesz. Ettől függetlenül szívesen nézegetek inspiráló oldalakat, mert mostanra megtanultam valamennyire az adott képtől elvonatkoztatni és már hellyel-közzel képes vagyok az adott kompozíciót esetenként más színben elképzelni. Össze is gyűjtöttem pár ötletet a karácsonyi dekorral kapcsolatban, ami valamilyen formában kapcsolódik a gasztronómiához, ebből mutatok Nektek párat, mik azok, amelyek az ízlésemnek megfelelőek és el is tudnám képzelni az otthonunkban is:
A wotrhingcourtblog.com oldalról a következő személyes kedvenceimmel találkozhattok:

christmas-shelves-decorated-with-plaid-plates.jpg

christmas-hot-cocoa-vignette-2.jpg

christmas-treats.jpg

 Egyre jobban hajlok arra, hogy az idei karácsony a kevesebb néha több jegyében fog telni.Sok helyen látom, hogy csupán a karácsonyfagömbök segítségével díszítenek, mellette pedig természetes kiegészítőket használnak, ami hozzám - a jelenlegi ízlésemet tekintve közel állnak- , ahogy például a Hymns&Verses blogon látható:

christmas_dining_room.jpg

christmas_corner_cupboard_bottom_shelf.jpg

christmas-dining-table-2014-682x1024.jpg

Az It all started with paint blogon olyan szépségekre bukkantam, ami biztos, hogy el fog nálam is készülni, mert annyira egyszerű és mutatós:

advent-calendar-diy-christmas-craft-9-of-12-2.jpg

christmas-kitchen-decorating-ideas-19-of-29-2-835x1024.jpg

christmas-kitchen-decorating-ideas-7-of-29-721x1024.jpg

Idén tuti teleaggatom az ablakokat Candy- cukorkákkal (+minden olyan helyre, ahova lehet :D) :

12_candy-outdoor-christmas-decorations_source.jpg

christmas-outdoor-decoration-candy-cane-in-the-big-white-container.jpg

handmade-christmas-window-decorations.jpg

Ezennel, a fenti személyes kedvenceimmel megnyitom (számomra) a 2018-as karácsonyi szezont, úgyhogy mostantól tőlem is egyre több karácsonnyal kapcsolatos bejegyzést olvashattok, az egyik cikk megjelenést kifejezetten várom, mert nagyon kíváncsi leszek a véleményetekre, de egyelőre nem szeretném lelőni a poént. ;)

Ti elkezdtétek már a ráhangolódást az ünnepekre? Kitaláltátok már az idei tematikát, vagy még kérdéses?

A képek forrásait szokás szerint rájuk pöttyintve találjátok!

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2114368371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása