Saját Otthon Projekt

Eltelt 3 év, közben mi is változtunk...

Eltelt 3 év, közben mi is változtunk...

2019. 01. 18. Diamia8

Tavaly októberben töltötte be a blog a 7. évét, mi pedig, szokásunkhoz híven, ismét megfeledkeztünk eme nevezetes eseményről. Pedig 7 év alatt rengeteg dolog történt velünk, ráadásul az idő múlásával mi is folyamatosan változunk és formálódunk.

Egy bizonyos kor után nem illik a hölgyeket a korukról faggatni. (Hiszen mi nők, köztudottan nem öregszünk. :D)
3 évvel ezelőtt jártunk utoljára blogos fotózáson, az igazat megvallva, ha eddig valaki csak képen látott Bennünket, nem biztos, hogy élőben is megismerne a korábbiak alapján. :)

Ezért is döntöttünk úgy, hogy újra beütemezünk egy fotózást. Valahogy mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy ismét Zsuzsit, a StudioArt fotósát kérjük fel a feladatra. A helyszín pedig a Kennedy Studio lett, Zsuzsi ajánlására: stílusban és bútorzatban valóban tökéletesen passzolt az egyéniségünkhöz.
Legszívesebben elhoztam volna azokat a gyönyörű MidCentury Modern darabokat... :D

Az elkészült képeket imádjuk és nagyon nehezen választottuk ki azokat, amelyek végül majd mindenhol szerepelni fognak. Nektek melyik tetszik a legjobban? 

#Közösek

img_3030_kicsi.jpg

img_3035_kicsi.jpg

img_3036_kicsi.jpg

img_3043_kicsi.jpg

img_3055_kicsi.jpg

img_3025_kicsi.jpgimg_3028_jpg_jav.jpg


#Külön-külön:

img_3000_kicsi.jpg

img_2980_kicsi.jpg

img_2993_kicsi.jpg

img_3007_kicsi.jpg

Mindegyikből készült fekete-fehér változat, ha még nem unjátok, nézzétek meg azokat is! ;)

Következő lépésként frissíteni fogjuk a Rólunk rovatot, megpróbálunk benne jó pár érdekességet összegyűjteni az elmúlt 7 év történéseiből.. :) (Szépen lassan ;) :D

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8814569862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása