Saját Otthon Projekt

Felújított másfél szobás lakás Londonban

Felújított másfél szobás lakás Londonban

2019. 01. 19. Diamia8

Érdekes módon a blog 7 éves történetében még sohasem mutattam egyesült királyságbeli otthont. Pedig rengeteg csodás otthon van, amit érdemes lenne és mégsem.

Most azonban megtört a jég, mert rögtön egy kiadásra váró, londoni másfél szobásra esett a választásom. Megfogott ugyanis az óriás belmagasságával, a csodás ablakaival és  fürdőszobával. Egy személynek vagy esetleg egy fiatal párnak ideális választás lehet, mert maga a lakás nem túl nagy, de még élhető terei vannak.

gl1.jpg

gl2.jpg

gl9.jpg

gl5.jpg

gl4.jpg

gl6.jpg

gl3.jpg

gl7.jpg

gl8.jpg

gl10.jpg

gl12.jpg

gl11.jpg

gl14.jpg

 

A képek forrásait itt találjátok:  www.themodernhouse.com

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4814523616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása