Saját Otthon Projekt

Ismét egy tökéletes dán otthon

Ismét egy tökéletes dán otthon

2019. 01. 25. Diamia8

A legtöbb dán otthonban megvan az időtlenség, ami átvezet minket a különféle divathullámokon és stílusokon át. Pedig mai lakásunk sem éppen most lett bemutatva először, de mégis friss és kortalan. 

Az igazi kortalanság titka pedig mindig a minőségi anyagokban, a letisztultságban és kifinomultságban rejlik. Nem is tudok kiemelni egy részét sem, mert minden egyes helyiség és sarok megdobogtatja a szívem. Nem is beszélve a hajópadlóról, amely az egyik olyan álmom, ami remélem, hogy egyszer valóra válik majd!  

Nektek melyik része a kedvenc?

the-living-room-003_1.jpg

the-living-room-with-a-co-008_1.jpg

different-tones-of-white--002_1.jpg

the-dining-room-005_1.jpg

detail-view-of-chair-in-d-001_1.jpg

the-bedroom-in-various-sh-004_1.jpg

detail-of-coat-hooks-006_1.jpg

detail-of-hanging-organis-007_1.jpg

childrens-bedroom-009_1.jpg

 Forrás: theguardian.com/lifeandstyle/gallery

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7214573168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása