Saját Otthon Projekt

Mozgásérzékelős és napelemes kültéri világítás pofonegyszerűen

Mozgásérzékelős és napelemes kültéri világítás pofonegyszerűen

2019. 02. 19. Diamia8

Tavaly a villanyszerelési munkálatok során elkészült ugyan kintre is a világítás bekötése, de végül nem kerültek fel mindenhova lámpák. Őszintén szólva nem igazán szerettem volna, hogy amikor elhaladunk a bejárat felé, akkor a szemünkbe világítson és ezért valami egészen más megoldás után kellett néznem.

Olyan mozgásérzékelős lámpákat szerettem volna, amelyek csak a lábunkat és járdát világítják meg, amikor elhaladunk a közelükben. A probléma csak az volt, hogy a vezetékek csak felülre lettek kivezetve és a lábazatra nem, mert akkor erre nem gondoltunk.

Ekkor megmentőként eszembe jutott a napelemes változat, de azért eléggé tartottam tőle. Hiszen eddig csak olyan gagyi változatokkal találkoztam, amelyek pár óráig képesek világítani és leginkább csak pislákolnak.  Végül úgy döntöttünk, hogy egy próbát megér és megrendeltem a Gearbest-ről 3 db Solar lámpát, amiben 20 LED van.

Elég szkeptikusak voltunk, de nagyon meglepődtünk. A lábazatra erősítve tökéletesen ellátják a funkciójukat és pontosan elegendő fényt adnak, amikor jövünk haza. A mozgásérzékelő pedig a várthoz képes sokkal, de sokkal jobban működik.

Nappal ilyen diszkrétek:

led_vilagitas04.jpg

led_vilagitas03.jpg

led_vilagitas02.jpg

led_vilagitas01.jpg

led_vilagitas05.jpg

Éjjel pedig éppen elegendő fényt adnak:

led_vilagitas08.jpg

led_vilagitas09.jpg

led_vilagitas10.jpg

Ha Ti is hasonlóban gondolkodtok, akkor most érdemes, mert éppen kedvezmény van rá a Gearbest-en és 2 db kerül 12.46 EUR-ba, 16.01 EUR helyett, ami összesen 22%-os árengedményt jelent! Az akció még 8 napig ér és ide kattintva éritek el: 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7514630656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása