Saját Otthon Projekt

Zara Home nyár, avagy a sivatagi érintés

Zara Home nyár, avagy a sivatagi érintés

2019. 05. 23. Diamia8

Amilyen nagyon divatos volt még 2-3 évvel ezelőtt a szürke, tavaly olyan divatossá vált a melegebb tónusú bézs. Szinte mindenhonnan ránk mosolyog és szinte lehetetlen nem megkedvelni.

Hiszen azon kívül, hogy a látott képek mindig hatással vannak ránk, mostanában különösen jól esik ez a fajta melegség, amit ezek a földszínek árasztanak. Egyébként tavaly a terrakotta is visszatért és a Zara Home által megálmodott, a sivatag által ihletett kollekcióhoz tökéletesen illeszkedik.

A kollekció pedig ezt a csodálatos hangulatot egy időtálló formában hozza elénk és fontos elemei a természetes alapanyagok, amely nélkül nem is lenne hiteles maga a varázslat.

Nem szeretnék unalmasnak tűnni, de ez a nyári kollekció pont nekem lett kitalálva, mert most a natúr a nagy szerelem... Nektek hogyan tetszik a sivatagi hangulatú kollekció?

19.jpg

07_6.jpg

04_5.jpg

08_4.jpg

09_6.jpg

03_7.jpg

11_6.jpg

15_6.jpg

05_5.jpg

06_5.jpg

01_6.jpg

22.jpg

A képek forrása: Zara Home

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5414828298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása