Saját Otthon Projekt

Zara Home karácsony 2019

Zara Home karácsony 2019

2019. 12. 05. Diamia8

Azt vettem észre, hogy az idei évben a karácsony sokkal visszafogottabb lett az összes lakberendezési áruház kínálatában. Őszintén szólva szeretem ezt az irányt, mert sokkal természetesebb és valahogy visszahozza a régi idők hangulatát, amikor még mi voltunk gyerekek.

Nem fogok azzal jönni, hogy régen minden jobb volt, mert természetesen nem lenne igaz. Akkoriban nagyon más volt az élet, de valahogy visszaemlékezni mindig jól esik és melegséggel tölti meg a lelkem. Talán tényleg kezdek öregedni?! 

Amúgy valójában tényleg nem erről szól, hanem a karácsony valódi szellemiségéről. Szeretem ezt az ünnepet és igyekszem minden pillanatát kiélvezni. Mindemellett a kislányomnak is szeretnék hasonlóan szép emlékeket adni, hogy majd ő is ilyen csöpögősen, szinte romantikusan gondoljon vissza gyerekkorának karácsonyaira. Ugye, hogy nem nagy álom? 

Itt vissza is kanyarodunk az eredeti témához, a Zara Home idei karácsonyi kollekciójához, amely pontosan ezt a hangulatot teremti meg az angol vidéki stílussal. Egyszerűen csak ott szeretnénk lenni és megkóstolni nagymamánk által sütött kedvenc süteményünket. Utána pedig késő estig jókat beszélgetni családunkkal, amíg a gyerekek boldogan játszanak legújabb játékaikkal.

zara_home_christmas_collection04.jpg

zara_home_christmas_collection.jpg

zara_home_christmas_collection03.jpg

zara_home_christmas_collection02.jpg

zara_home_christmas_collection05.jpg

zara_home_christmas_collection07.jpg

zara_home_christmas_collection10.jpg

zara_home_christmas_collection13.jpg

zara_home_christmas_collection15.jpg

zara_home_christmas_collection156.jpg

zara_home_christmas_collection17.jpg

zara_home_christmas_collection18.jpg

Nagyszerű lett a kollekció, de remélem, hogy a fenti érzéseket tárgyak és dekorációk nélkül is el tudjuk érni majd idén is! Nektek is hasonló érzéseket keltett a képeket nézegetve? 

Forrás: Zara Home

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3515339876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása