Saját Otthon Projekt

Egy csajos, kis méretű lakás Svédországban

Egy csajos, kis méretű lakás Svédországban

2020. 01. 20. Diamia8

Gyorsan peregnek az idei a januári napok és valahogy gyorsan és eseménydúsan kezdődött számomra. Az már világossá vált, hogy biztosan nem fogok unatkozni! 

A blogon is elindult az élet, azonban itt kicsit álmoskásan és komótosan. Nem is szeretném, ha ez megváltozna. Jó érzés, hogy valamibe el tudok merülni csupán csak a saját örömömre vagy esetleg alkothatok és fotózhatok kedvem szerint.

Lakásbemutatóra éppen ezért választottam a januári időjáráshoz tökéletesen passzoló svéd otthont, ahol a fehér és a szürke a domináns szín. A komorságot pedig a púderes és nőies árnyalatok oldják ebben a másfél szobás, 56 négyzetméteres lakásban.  

Szeretem a minimalista alapokat, amelyre bármikor, bármilyen hangulatot rá tudunk építeni és ez a lakás pont megtestesíti az ilyen alapokat. Minden bútor tökéletes alapot képez és bármilyen színnel, kiegészítővel pillanatok alatt át tudjuk formálni. Akkor is, ha meguntuk a januári időjárásra emlékeztető, visszafogott, szürkés hangulatot. Tökéletes alap, ugye?

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-1.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-3.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-4.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-2.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-5.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-6.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-6a.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-7.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-12.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-8.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-9.jpg

nezhnaya-kvartira-dlya-devushki-56-kvm-pufikhomes-10.jpg

Képek forrása: pufikhomes.com/en

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4715406066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wise Lady · http://www.wiselady.hu/ 2020.01.22. 05:18:53

Borzasztóan komor, sivár és lehangoló ez a lakás.
süti beállítások módosítása