Saját Otthon Projekt

Nyuszi ül az ablakban

Nyuszi ül az ablakban

2020. 03. 28. Diamia8

Hamarosan itt a húsvét és az itthon töltött idő alatt muszáj valami kreatív elfoglaltságot kitalálnom a kislányomnak. Neki most különösen nehéz, mert nincsen testvére és már két hete nem találkozott más gyerekekkel.

Sajnos azonban ez most így marad még jó ideig és a tanulás, a munka és a háztartás mellett igyekszek neki mindig kitalálni neki valami elfoglaltságot. Sokszor azonban nincs rá erőm, mert a mostani időszak még leterhelőbb, mintha dolgozni járnék és akkor sem szoktam unatkozni.

Kapóra jött, hogy nézegettem a szuper húsvéti ötleteket a Pinteresten és megláttam egy olyan képet, ahol sok-sok nyuszi ült az ablakban. Rögtön mondtam is neki, hogy jöjjön és készítsünk mi is valami hasonlót.

Persze azért az ötlet picit tovább lett gondolva, mert lettek tojások, fű és virágok is! ;-)

nyuszi_az_ablakban05.jpg

nyuszi_az_ablakban02.jpg

nyuszi_az_ablakban03.jpg

nyuszi_az_ablakban04.jpg

nyuszi_az_ablakban06.jpg

Hozzávalók:

  • színes papírok
  • olló
  • filcek
  • ceruza
  • cellux
  • Ha valaki nem tud saját kézzel nyuszit, tojást és virágokat rajzolni, akkor érdemes sablonokat letölteni. Nekem nem okozott gondot és mindet szabadkézzel rajzoltam fel.

Elkészítése:

#1 - Lemértem az ablakokat és utána 3 egyforma méretű füvet vágtam ki zöld színű papírból. Cellux-val ragasztottam össze. Utána megrajzoltam a 3 nyulat és végül a három tojást. A Hédi utána kivágta őket.

nyuszi_az_ablakban07.jpg

#2 Jöhet a tojásdíszítéses rész, ahol Hédi filcet használt:

nyuszi_az_ablakban09.jpg

#3 Ekkor találtam ki, hogy virág is kell rá és gyorsan alkottam párat. Összeragasztgattam a művet és utána szintén cellux-val felragasztottam az ablakba:

nyuszi_az_ablakban08.jpg

Hát nem cukik?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9615560648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása