Saját Otthon Projekt

Törött vágódeszkából húsvétváró nyuszi

Törött vágódeszkából húsvétváró nyuszi

2020. 03. 30. Diamia8

Nem olyan régen beszereztem egy új vágódeszkát és felavattam a mosogatógépben. Sajnos nem élte túl a tesztet és már az első alkalom után elengedte a ragasztót. Eddig nem történt hasonló baleset, de majd körültekintőbben fogom kiválasztani az utódját, ha egyszer kijutok innen.

Már akkor beugrott, hogy jó lenne belőle egy kinti, figurást dekorációt készíteni. Közben el is ástam a kazánház mélyére és most előkerült. Ekkor azonban már tudtam, hogy nyuszit szeretnék belőle. 

Gyorsan felrajzoltam és megkértem a Férjem, hogy vágja ki nekem. Rendes volt, mert még aznap megcsinálta és össze is csavarozta. Először festeni szerettük volna a Hédivel, de győzött a szép natúr árnyalat.

Ragasztottunk neki még egy kis farkincát és díszként kapott egy rózsaszín masnit is. Most az első teraszon várja a vendégeket, akik a karantén miatt most tutira nem érkeznek meg. Mondjuk mentségére legyen mondva, hogy kitartó! :D 

vagodeszkabol_nyuszi01.jpg

vagodeszkabol_nyuszi03.jpg

vagodeszkabol_nyuszi02.jpg

Így nézett ki, amikor felrajzoltam:

vagodeszkabol_nyuszi05.jpg

Natúran is jól mutatott:

vagodeszkabol_nyuszi06.jpg

vagodeszkabol_nyuszi04.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8615569518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása