Saját Otthon Projekt

A szürke tálca is a fekete festék áldozatává vált...

A szürke tálca is a fekete festék áldozatává vált...

2020. 09. 26. Diamia8

Nehezen veszem rá magam, hogy nekiálljak a festésnek. Legtöbbször halogatom vagy lebeszélem magam a cselekvésről, mert sok macerával jár.

Hiszen először ki kell találni, hogy hol fessek. Utána elő kell szedni a hozzávalókat és gondoskodni kell a megfelelő védelemről is, ha nem szeretném, hogy minden festékes legyen. A rétegek között meg kell várni a száradást, de ha készen vagyunk, akkor jön a mosogatás és az elpakolás része.

A héten azonban muszáj volt rávennem magam, mert tudtam, hogy jön az esős idő. Azt pedig nem szerettem volna, hogy az elkövetkező időszakot is a festésre váró és félkész alkotásaim nézegetésével töltsünk. 

Tehát előkerült az ecset, a fekete festék és semmi sem úszta meg! Még a világosszürke tálca sem, amit a Kikben sikerült igen jó áron beszereznem. Nem maradhatott szürke, mert sehogy sem illett a nappaliba. 

Az a jó a krétafestékben, hogy nem kell alapozni, két rétegben is csodásan fest és nagyon gyorsan szárad. Ez pedig óriási előny az olyan türelmetleneknek, mint amilyen én is vagyok. 

Száradás után pedig az étkezőasztalra került, ahol a só- és borstartót, a szalvétatartót és a saját termésű erős paprikát hivatott kulturált formában tárolni. Ugye milyen jól mutat feketén?

20200926_103026.jpg

20200926_103012.jpg

20200926_102953.jpg

20200926_103021.jpg

20200926_103048.jpg

Hamarosan pedig kiderül, hogy még mit festettem. ;-)

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8116216224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása