Saját Otthon Projekt

Járókából is készülhet a levenduláknak kerítés

Járókából is készülhet a levenduláknak kerítés

2021. 06. 13. Diamia8

A levendula gyerekkorom óta az egyik kedvenc virágom, amit valódban igazán könnyű a kertben nevelgetni. Szereti a szárazságot, így az első év után már nem is nagyon kell locsolni. Pont emiatt ültettük a tető alá, mert ide csak ritkán esik.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan megnőnek, de arra végképp nem, hogy virágzáskor a járda háromnegyedét birtokba fogják venni. Márpedig ez már a közlekedést akadályozta és muszáj volt valami megoldást találni rá. Az ágyáskerítések azonban igencsak drágák és nem igazán szerettem volna ilyen kiadásokba veri magunkat. 

A legjobb megoldások azonban mindig hirtelen jönnek. Jelen esetben pedig akkor, amikor picit pakolgattam a garázsban és megpillantottam azt a járókát, amit még Hédinek vettünk. Aztán kölcsönadtuk többször is és a barátnőmék tavaly nyáron hozták vissza hozzánk. Eredetileg el szerettem volna adni, de nem fűlött a fogam a fotózáshoz.

Most amikor megpillantottam, lelki szemeim előtt megjelent a kerítés a levenduláknak. A férjem múlt vasárnap meg is valósítottam az öltetem és végre normálisan lehet közlekedni a járdán:

20210607_132006.jpg

20210607_132037.jpg

Sajnos nem készült kép, hogy mennyire dőlt ki a kerítés előtt, de itt talán valamennyire látszik:

20210605_160419_1.jpg

A projekthez egyébként egy ehhez hasonló 120X120 cm-es járókát használtunk fel és szerencsére éppen elég lett:

836121328.jpg

A kidőlés ellen karókat szúrtunk le az ágyás másik oldalába, amihez dróttal erősítettük hozzá a kerítést. Így már masszívan áll és a drót sem látszik. Ennél gazdaságosabb kerítést nem is készítettünk volna!

20210608_202239.jpg

20210608_202253.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3116589594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása