Saját Otthon Projekt

Rusztikus hatású kaspó szódabikarbónával

Rusztikus hatású kaspó szódabikarbónával

2021. 11. 12. Diamia8

Mindig lázba hoznak az olyan technikák, amiket előtte még nem próbáltam és a legtöbb esetben ki is próbálom ezeket. A szódabikarbónával kevert akril festék is egy volt ezek közül.

A közhiedelemmel ellentétben a DIY bloggereknek sem sikerül mindig a terv úgy, ahogy szerették volna. Néha olyan is előfordul, hogy teljes csőd a végeredmény. Egyébként ez a mostani festegetés is majdnem abba torkollott! :)

Ugyanis eredetileg terrakotta színt szerettem volna kikeverni, de ennek eredményeként a hasmenés színével tökéletesen megegyező színt sikerült kikevernem. Gondoltam száradás után majd jobb lesz.... De nem lett!

Már majdnem kidobtam az egészet, amikor nagyon sötétbarnával próbáltam az árnyalatot más irányba vinni. Így a második réteg már sötétbarna lett. Ugyan messze van a terrakottától, de legalább már valamennyire vállalható a végeredmény. 

20211106_100420.jpg

A felülete nagyon tetszik és száradás után kapott a biztonság kedvéért egy lakkréteget is:

20211106_100308.jpg

20211106_100251.jpg

20211106_100349.jpg

Így lett fényes fehérből rusztikus barna:kaspo_collage.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr916748372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása