Saját Otthon Projekt

Vidéki otthon skandináv módra

Vidéki otthon skandináv módra

2016. 06. 23. Diamia8

A blogon ritkán mutatok olyan lakást, amit skandináv vidéki stílus bája jellemez. Pedig szeretem az ilyen házakat, mert az egyszerűség és a természetes anyagok olyan utánozhatatlan hangulatot teremtenek.

Mai otthonunk csodálatos példája a svéd vidéki stílusnak, a fehér alapokkal, a csodás régi bútorokkal és a rengeteg natúr fával. A ház maga Svédországban, a Dala lovakról és bányászatáról híres Dalarna tartományban található. Tulajdonosa Sanna és családja hosszú és fáradságos munkával újították fel. Mindezt úgy, hogy sikerült megőrizni az öreg ház eredeti hangulatát. 

A bútorok nagy részét bolhapiacokról szerezték be, de még a melléképületből is hoztak át jó párat, amit természetesen felújítottak. A berendezési tárgyak bár nem egy korból valóak, mégis csodás egységet alkotnak a gondosan összeválogatott kiegészítőkkel és textilekkel. 

Ugye Ti is szívesen laknátok ebben az otthonban?

Sanna i Mockfjärd-1

sannamockfjard4

sannamockfjard3

sannamockfjard5

Sanna i Mockfjärd-7

sannamockfjard2

sannamockfjard1

sannamockfjard6

sannamockfjard7

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3412573881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása