Saját Otthon Projekt

Egy svéd lakberendező lenyűgöző otthona

Egy svéd lakberendező lenyűgöző otthona

2019. 02. 28. Diamia8

Ha igazán inspirálódni szeretnénk, akkor érdemes a legismertebb lakberendezők és stylist-ok otthonába is bekukkantani, mert sokszor igazi csodákra lelhetünk.

Éppen ebből kifolyólag mutatom meg nektek Pella Hedeby, svéd lakberendező házát, aki a legnagyobb márkákkal is dolgozott már együtt. Otthona is a rá oly jól jellemző stílusú, mert szereti a semleges színeket, a minimalista és visszafogott tereket, amelyet natúr anyagokkal tesz melegebbé. 

Teljesen magával ragadó az összes helyiség és nem is tudok kiemelni egy részt sem, amely ne lenne egyformán kedvenc. Imádom a szürkéket és a barnákat, de nem szeretnék megfeledkezni a kilátásról sem. Nálatok is 10-ből 10-es?

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home-2.jpg

pella-hedeby-and-her-insanely-stylish-countryside-home-1.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_5.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_3.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_7.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_6.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_8.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_9.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_10.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_11.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_12.jpg

pella_hedebys_insanely_stylish_countryside_home_13.jpg

A képek forrása: sampleboard.com

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9114651819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apro_marosan_petergabor 2019.03.02. 19:25:34

Csinos a lakberendezőnő (ha ő van a képen), a produktuma kevéssbé tetszik. Svédországot nem kényezteti a napsütés, ehhez képest a fehér-fekete színek dominálnak a házban (mintha örök tél lenne), a meleg színek nem annyira. Mintha egy svéd, komor fekete-fehér művészfilmet néznék, amelyek általában elég nyomasztóak, az ember boldog, ha vége a vetítésnek. na azért ez nem annyira rossz, a design a színektől eltekintve nem rossz, szép rend van - és a teraszról kellemesen zöld a kilátás - ha esze van, a hölgy is inkább ott tartózkodik... persze ehhez egy időjárás tartozik.
Az emeletes ágy se nyűgöz le, azzal a magassággal, ami a lepedő szint felett marad az ott létező(k)nek - barátnőt nem vinnék oda... egy ilyen önálló házban, mint amiben mozgunk és elvileg van tér (ez nem egy hajókajüt) - nem szorítanék be egy alvót - legyen az akár fital gyerek - évekre ilyen kis helyre, mert nem tesz jót a lelkének.

Valóság nevű unokahúgotok 2019.03.03. 08:37:43

Mi ebben a "lenyűgöző"?
Bevásárolt az IKEA-ban.
süti beállítások módosítása