Saját Otthon Projekt

Skandináv kis lakás amerikai konyhával

Skandináv kis lakás amerikai konyhával

2017. 04. 13. Diamia8

Sokszor előfordul, hogy kis lakásokban úgy nyernek plusz egy szobát az intim szférának, hogy a nappaliba helyezik a konyhát és az étkezőt is. Azonban ilyenkor mindig előfeltétel, hogy az alapterülete a nappalinak alkalmassá tegye a funkciók bővítésére.

Ilyen esetekben mindig csak az amerikai nyitott konyhák jöhetnek számításba, hogy ne váljon szűkös lyukká az amúgy is kiméretű lakás.

Sokan azonban nem szeretik az amerikai konyhákat, mert félnek a szagoktól és ráadásul az ilyenekben tényleg mindig rendet kell tartani, nem lehet mosatlan edény, mert különben rendetlenné válik az egész lakás. Mégis hatalmas előny, ha egy plusz hálószobával rendelkezünk. Szerintem érdemes feláldozni a nappali egy részét, hogy nem a nappaliban kelljen aludnunk egy kanapén.

Pontosan ezt az alkut kötötték meg mai lakásunk tulajdonosai is és szerintem csöppet sem bánják a végeredményt. Hiszen konyhájuk elég tágas a pulttal együtt elég tágas és főzés közben simán lehet beszélgetni akár az étkezőben ülőkkel vagy akár a nappali kanapéján ücsörgő vendégekkel is. A nyitott konyha pedig tágítja a teret és nem érezzük szűkösnek. Pedig az egész lakás alapterülete 55 négyzetméternyi!

A konyha a kedvencem az egész otthonban és egyszerűen imádom a téglafalat, amely előtt szuperül mutatnak a fűszerekkel megrakott polcok.

 

A képek forrásait itt találjátok: delikatissen.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6612574339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása