Saját Otthon Projekt

Imádnivaló gyerekszobák

Imádnivaló gyerekszobák

2013. 01. 20. Diamia8

Sokan nem szeretik a hagyományos rózsaszín és kék gyerekszobákat. Igazából szörnyen unalmasak és sablonosak.

Így kedvcsináló ötletbörzét hoztam nektek igazán szép és eredeti gyerekszobákból. Remélem sokan kedvet kaptok egy kis átalakításra!

1. Ha már marad a rózsaszín, akkor inkább korlátozódjon a kiegészítőkre vagy legyen nagyon eredeti:

2. Régi játékok vagy bútorok igazán mutatósak tudnak lenni:

3. Nagyon szeretem a fehér bútorokat, mert minden színnel jól mutatnak és még tinikorban sem kell tőlük megszabadulni:

4. Abszolút kedvencem a sötét fal, amit sokan bizarrnak találnak a gyerekszobában. Sajnos nálunk nem lehet, mert a kislányom szobája a lakás legsötétebb helyisége:

5. Ha fiam lenne, akkor biztosan elkészíteném neki ezt a barlangot:

A képek forrásait a képekre kattintva találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1512572371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moton1 2013.01.20. 21:05:04

Szia! Az utolsó képen nekem is nagyon tetszik az a kis barlang vagy bunker... De a kép forrásánál nem találtam használható infót, h vajon miből van és hogy készítették... Tudsz esetleg ebben segíteni nekem??? Ugyanis nekem fiam is van, aki szerintem nagyon örülne neki...bár szerintem a lányom is élvezné. Nagyon köszi előre is: Réka

diamia8 2013.01.21. 09:16:14

Szia, Szerintem polifoamból készítették. Lehet kapni nagy méretben és azt vághatták ki. Ha elkészíteném, akkor ipari tűzőgéppel tűzném össze és alulra is raknék polifoam-ot, hogy merevebb legyen a barlang. Szerintem magát a barlangot 2 darabból érdemes kivágni és akkor pluszban az alja. Ha megcsinálod, akkor kérlek, hogy küldjél nekem is képet róla! Szép napot! Üdv.: Dia
süti beállítások módosítása