Saját Otthon Projekt

A kedvesebb néha több?

A kedvesebb néha több?

2015. 01. 26. Diamia8

A Less Is More egy finn cég, amely egyedi dizájn otthonok kialakításával foglalkozik. Szolgáltatásaikat elsősorban olyanoknak ajánlják, akik ingatlant szeretnénk eladni. Azonban nyitottak azokra is, akik tanácstalanul állnak a lakásfelújítás előtt.

Saját bevallásuk szerint imádják a munkájukat és szívüket-lelküket beleadják a tervek elkészítésétől kezdve, a kivitelezésig. Mondjuk a munkáikat végignézve ebben én is biztos vagyok. Ha lenne ilyen színvonalú szolgaltatás Magyarországon, akkor tuti igénybe venném a következő otthonunk kialakításánál, de jelenleg csak pár kiszemelt lakberendezőm van....

Visszatérve a finn cégre kijelenthetjük, hogy csupa-csupa trendi vagy ikon darabokkal dolgoznak. Stílusuk könnyen beilleszthető bármely korosztály életébe. Munkáik közül nekem ez a faházban található  lakás tetszett a legjobban.

Ebben az esetben nagy munkába vágták a fejszéjüket, mert az alagsort fél méterrel mélyebbre ásták és ebben rejtettek el minden csövet, a szellőztető rendszert és a fűtési rendszert is. Az egész lakás skandináv stílusú, de a hangulata igencsak nyugalmat áraszt és meleg:

Untitled

Untitled3

Untitled11

Untitled9

Untitled7

Untitled8

Untitled10

 

Untitled4

Untitled5

Untitled1

Nektek hogy tetszik?

Képek forrásait rájuk kattitnva találjátok vagy itt: lessismore.fi

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6912572961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása