Saját Otthon Projekt

Tavaszváró virágözön a lakásunkban

Tavaszváró virágözön a lakásunkban

2015. 02. 18. Diamia8

A január számomra csakis egyetlen dolog miatt öröm! Mégpedig azért, mert mindenhol elindul a tulipánszezon és a téli szürkeséget feldobhatjuk a kedvenc virágommal.

Nem is szoktam túl sokat habozni, ha elhervad az előző csokor és rögtön beszerzem a következőt az Aldiból vagy a Lidlből. Itt ugyanis adnak hozzá valamilyen varázsport és azzal sokáig élvezhetjük a tulipánokat a vázában is. Az itt vásárolt virágok árfekvése ugyanakkor teljesen baráti és a lakásban uralkodó szomorú hangulatot pillanatok alatt el tudja kergetni.

Nézzétek, hogy milyen gyönyörűek az utóbbi pár hét virágcsokrai!

IMG_5456

IMG_5576

IMG_5626

IMG_5628

IMG_5629

Nem csak a tulipánokat szeretem, hanem előszeretettel szoktam ilyenkor cserepes jácintot és nárciszt is vásárolni. Legutóbb ezt a kettőt szereztem be és az étkezőasztalon teljesítettek szolgálatot:

IMG_5565

IMG_5571

Tehát a vezényszó: bátran a virágokkal! Megéri! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3712572997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása