Saját Otthon Projekt

H&M Home tavaszi újdonságok 2.0

H&M Home tavaszi újdonságok 2.0

2015. 03. 08. Diamia8

A H&M Home az egyik kedvenc márkám, mert nem csak a ruhák terén tudják gyorsan lekövetni a divatot, hanem a lakberendezés terén is. Ráadásul minden szezonban több kollekcióval jönnek ki, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Éppen ezért mutatok ismét pár olyan apróságot, amit nem mutattam meg a januári Mediterrán érintés című bejegyzésemben.

A mostani kínálat telis-tele van vidám párnahuzatokkal és stílusukat tekintve igen csak változatosak. A huzatok pedig árkategóriában is széles spektrumon mozognak, mert már lehet kapni 990 Ft-ért is. A drágább, tiszta pamut vagy lenvásznak pedig átlagosan 3.990 Ft-ba kerülnek:

hmprod (3)

hmprod (4)

hmprod (5)

hmprod (16)

hmprod (17)

hmprod (18)

Számos lehetőség kínálkozik az otthoni rend fenntartására is a különféle tárolókkal:

hmprod

hmprod (1)

hmprod (9)

hmprod (10)

hmprod (15)

Az ágyneműik pedig igazán gyönyörűnek tűnnek innen távolról. Persze szívesen megnézném azért élőben is az anyagukat, de mindegyiket elfogadnám így első blikkre:

hmprod (22)

hmprod (21)

hmprod (20)

hmprod (19)

Szoktatok itt vásárolni?

A képek forrásait itt találjátok: H&M Home

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5012573023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása